Werkplaats

In onze geheel vernieuwde werkplaats bent u van harte welkom. Geen merk is ons vreemd en geen reparatie te gek. Voor onderhoud, APK en alle reparaties aan personenauto's, bedrijfswagens en campers bent u bij ons aan het juiste adres. 

Dagelijks staan wij met vijf goed opgeleide monteurs voor u klaar, allen voorzien van de beste papieren. Met onze Bosch uitleesapparatuur kunnen wij elke storing uitlezen (ongeacht welk merk). Voor banden hoeft u ook niet meer naar de fastfitter. Kijk voor een zeer scherpe prijs op onze bandenpagina. Balanceren en uitlijnen doen wij in eigen huis. Ook voor winterbanden en lichtmetalen velgen hebben wij speciale prijzen.

Vervangend vervoer

Uw auto naar de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Duurt de reparatie onverhoopt wat langer? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Garage de Vries - van Hal kunt u rekenen op de beste service en kunt u gebruik maken van onze leenauto's. Natuurlijk brengen wij u op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!  
 
Wij bieden u gratis een leenfiets of leenscooter of u kunt tegen een vergoeding van € 15,00 per dag gebruik maken van onze leenauto's. Brandstof is hierbij voor eigen rekening. 

Garage De Vries Van Hal werkplaats