Over ons

Klaar voor de toekomst

In 1995 is Richard van Hal bij autobedrijf A.S. de Vries begonnen als stageloper. Na een gedegen opleiding; autotechnicus 2e en 1e plus het APK keurmeester diploma kon Richard in 2003 deelnemen in de VOF. Hiermee kwam nog geen eind aan de ambities van Richard want in 2009 heeft hij de werkplaats volledig overgenomen van Arie en Betty de Vries.

In 2010 - 2011 is de werkplaats volledig op de schop gegaan en uitgebreid met ongeveer 200 vierkante meter. Momenteel staan er vijf zeer gemotiveerde techneuten klaar om uw auto te onderhouden. Richards vrouw Lucinda doet de administratie en zorgt ervoor dat de facturen op tijd verstuurt worden.

De werkplaats is ingericht met vijf bruggen.Ook is de hoogte van het plafond aangepast, zodat er nu ook bedrijfswagens en campers gekeurd en gerepareerd kunnen worden.

Om de jeugd op te leiden tot een goede techneut zijn wij een officieel leerbedrijf van de Innovam. Zoals u kunt zien, wij zijn klaar voor de toekomst.

BOVAG 

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Team Garage De Vries Van Hal